Trochu z nouze jako náhradu za jídlo, co zrovna není, si v místní plážové restauraci se zlatými rybkami a bruselským vodotryskem dáváme dva saláty. Pravda, viděli jsme tam ty přídavné ingredience v jídelním lístku, ale nebrali je příliš vážně a čekali něco "českého".
Chyba lávky! Dva obří talíře plné hlávkového salátu s olivovým olejem a balzamikovým octem, parmské šunky, topineček se zapečenou mozzarelou, osmahlých zelených fazolek, plátků uzené kachny, kompotované hrušky sypané cayenským pepřem, opečené slaninky a jakýchsi vnitřností nakyselo, rajčata, pomeranče...
Nacpali jsme se z nouze k prasknutí.
Rujána - cestou tam
-
Z Ústí to máme přes 550 km. Občas tedy zastavíme na protažení. První
zastávka je u zámku Moritzburg, abychom okoukli Popelčin střevíček. Ten
pamětní z mo...
Před 1 týdnem
Žádné komentáře:
Okomentovat